BORROW A BUDDY II - SOMMER EDITION

Da var vi endelig klare for en ny runde med Borrow A Buddy! Etter at den første runden i april ble en helt utrolig suksess, har du nå igjen sjansen til å låne en av verdens søteste huskyer. Uansett om du vil ha en turvenn for en overnattingstur, eller har lyst på selskap gjennom hele sommerferien, er våre hunder klare.

 

Vi plukker ut en passende hund for deg, og gir deg nøye instruksjoner hvordan du tar vare på den. Det eneste du trenger å gjøre er å sende oss video/bilder av hunden regelmessig, slik at vi kan se at den har det bra hos deg.

Høres det bra ut? Send en epost til torkil@villmarkssenter.no. Fortell litt om deg, hvor lenge du vil låne hunden, hva dere skal gjøre, og så videre. Vi kontakter deg snarest!

Det viktigste å vite

    • Våre hunder er supersnille og godt vant med å være i kontakt med fremmede mennesker, både voksne og barn.

 

    • Hundene er stuerene og vant med å bo i hus og telt. De har også vært sammen med andre hunder hele deres liv, så det er ikke noe problem hvis du har andre kjæledyr.

 

    • Det er ikke nødvendig å kjøpe noe utstyr. Vi gir deg matskåler, bånd, trekksele og fôr. Alt din venn trenger er noe godt og mykt å ligge på for å føle seg som hjemme.

 

    • Vi finner en hund som passer til ditt aktivitetsnivå. Vi har både seniorer som er fornøyd med spaserturer, og unge som elsker lange turer.

 

    • Ingen smittefare. Alt utstyr er nytt eller nøye desinfisert. Overlevering skjer med minimal kontakt, og hundene selv er ikke smittebærere.