HUSKY CAFE

Tromsøs fineste sommeropplevelse er tilbake!

Husky Café har åpnet sine dører igjen og våre 300 huskier venter på ditt besøk – helt gratis!
Ta deg en tur innom hundegården og kos med både voksne hunder og valper; alle som en er supersnille og godt vant med besøk fra voksne og barn.  


Vi tilbyr også aktiviteter som valpetrening, huskyvandring og kajakkpadling.
Etterpå kan du nyte lunsj fra vår meny hvor lokale råvarer står i fokus, eller kos deg med ettermiddagskaffe og et stykke hjemmelagd kake. For barna har vi pølser, is, vafler og varm sjokolade.

Vi har åpent alle dager fra 10 til 17.

Velkommen innom!

HUSKY CAFE

Tromsøs fineste sommeropplevelse er tilbake!

1. juni åpner Husky Café sine dører igjen og våre 300 huskier venter på ditt besøk – helt gratis! Ta deg en tur innom hundegården og kos med både voksne hunder og valper; alle som en er supersnille og godt vant med besøk fra voksne og barn.  Vi tilbyr også aktiviteter som valpetrening, huskyvandring og kajakkpadling. Etterpå kan du nyte lunsj fra vår vekslende meny hvor lokale råvarer står i fokus, eller kos deg med ettermiddagskaffe og et stykke hjemmelagd kake. For barna har vi pølser, is, vafler og varm sjokolade.

Vi har åpent alle dager fra 10 til 17.

Velkommen innom!

Tromsø Villmarkssenter er en familiedrevet husky-gård, grunnlagt for 30 år siden av den velkjente hundekjøreren Tove Sørensen.

Hun har blant annet gjennomført Finnmarksløpet 20 ganger og deltatt i verdens lengste hundeløp, Iditarod. For Tove og familien står kjærligheten til deres 300 huskier i fokus – alle hunder som er født på vår gård har et lykkelig liv.

Vil du vite mer om vår historie og hvordan vi tar våre på hundene? Kom på besøk og spør guidene våre, eller besøk villmarkssenter.no

Informasjon om smittevern

Hygiene er vår høyeste prioritet, og i samsvar med anbefalingene fra Folkehelseinstituttet har vi derfor endret våre rutiner omkring hygienetiltak og andre smitteverntiltak når vi nå åpner for sommerens aktiviteter. 

Vi er takknemlige for din forståelse, og ønsker at du som gjest skal føle deg trygg og godt ivaretatt hos oss!